fbpx
Tolga Erdoğan

Tolga Erdoğan

2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldu. 2007 yılına kadar farklı özel eğitim kurumlarında zihinsel engelli çocuklar ve aileleriyle çalışmalarını sürdürdü. Bu yıldan itibaren 2009 yılına kadar Kadın ve Aile Sağlığı Merkezlerinde çocuk, aile ve yetişkinlerle farklı konularda danışmanlık hizmeti vermeye devam etti.

EMDR I ve II. düzey eğitimlerinin yanı sıra, Çözüm Odaklı Terapi, Stratejik Aile Terapisi, Gottman Çift Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi tekniklerini seanslarında kullanmaktadır. Jungien Kum Terapisi ve sanat terapisi uygulamalarından bireysel ve grup çalışmalarında yararlanmaktadır.
Performans kaygısı, kronik ağrılar üzerine yaptığı çalışmalar uluslararası kongrelerde sunulmuştur. Pek çok farklı konuda kurumsal eğitimler düzenlemeye devam etmektedir.

Bir süredir öyküler ve masallar üzerinde çalışmakta olan Tolga Erdoğan, İstanbulimpro Doğaçlama Grubu’yla “Bir Zamanlar…” isimli doğaçlama gösteri formatını yurtiçinde ve yurtdışı festivallerinde sahnelemektedir.

Farklı sanat alanlarında yapılan çalışmalara danışmanlık düzeyinde destek vermektedir. Ayrıca BBOM (Başka Bir Okul Mümkün) ve Seiba çatısı altında eğitimcilerle masallar ve hikayeler üzerine eğitim çalışmalarını sürdürmektedir.

Özellikle yetişkinlerde ve çocuklarda travma, kaygı ve sınav kaygısı, öfke kontrolü, migren ve regl dönemi ağrıları başta olmak üzere kronik ağrılarla ilgil, çalışmalarına devam etmektedir.